Siirry sivun sisältöön

Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Jenkki VIP -klubi?

Jenkki VIP-klubi on ollut vuodesta 2008 alkaen Jenkin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa jäsenilleen vaihtuvia etuja. VIP-klubilaisten kesken arvotaan palkintoja.

Miten Jenkin VIP -klubi toimii?

VIP-klubi toimii siten, että kuluttajat keräävät kampanjamerkityistä Jenkki perhepusseista repäisynauhat. Repäisynauhat yhteystietoineen postitetaan Cloettalle ja yhtä repäisynauhaa vastaan kuluttaja saa aina yhden arvomerkin Jenkki VIP-klubitililleen. Jokainen arvomerkki on arpa ja arvomerkeillä voi osallistua VIP-klubissa järjestettäviin arvontoihin.

VIP-klubilaisten kesken arvotaan palkintoja.  Arpajaisiin osallistuminen tapahtuu kirjautumalla Jenkki VIP-klubiin Jenkin Facebookissa https://www.facebook.com/jenkki/  ja täyttämällä arpajaislomake siellä. VIP-klubiin pääsee myös Jenkki.fi -nettisivun kautta.

Mistä VIP-klubi löytyy?

Jenkki VIP-Klubi löytyy Jenkki.fi-sivustolta sekä Facebookista. Siirsimme klubin toiminnan myös Facebookiin, jotta voimme pitää klubilaisiamme paremmin ajan tasalla uutuuksista, uutisista ja palkinnoista. Facebookissa saat varmasti ensimmäisten joukossa tietoa kaikista tulevista arvonnoista ja muista tempauksista. Jenkki VIP -klubi Facebookissa: https://www.facebook.com/jenkki/

Jenkki.fi -sivulla pidetään yhä myös vaihtoehtoinen sisäänkirjautumispaikka.