Siirry sivun sisältöön

VIP-Klubin säännöt

Arvomerkkien kerääminen ja lähettäminen

Kerää kampanjamerkityistä Jenkki perhepusseista repäisynauhat, eli arvomerkit. Laita ne kuoreen ja mukaan yhteystietosi: Nimi, osoite, kaupunki, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (Huom! Sähköpostiosoite, etunimi ja sukunimi ovat pakollisia tietoja!).

Postita repäisynauhat yhteystietojesi kera osoitteeseen:

Jenkki VIP Klubi, Cloetta Suomi Oy
PL 406
20101 Turku

Muista postimerkki!

Yhdestä arvomerkistä saat yhden arvan, joka siirtyy automaattisesti VIP-tilillesi. Emme vastaa postissa kadonneista arvomerkeistä.

HUOM! kun arvomerkit ovat rekisteröityneet tilille, voit osallistua arvontaan täyttämällä lomakkeenFacebookissa tai Jenkki.fi –sivustolla.

Arvomerkkien eli arpojen voimassaoloaika

Arvomerkit eli arvat ovat voimassa yhden vuoden siitä päivästä lukien, kun ne rekisteröidään tilillesi. Ellei arvomerkkejä käytetä, ne vanhentuvat.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kaikilla Jenkki VIP-tilin käytettävissä olevilla arvomerkeillä, eli arvoilla. VIP-klubilaisten kesken arvotaan palkintoja. Tulevista arvonnoista ilmoitetaan Facebook-sivulla http://www.facebook.com/jenkki sekä Jenkki VIP-Klubin sivulla.

Arpajaisiin osallistutaan Jenkin Facebook-sivulla http://www.facebook.com/jenkki tai Jenkki.fi –sivulla, kirjautumalla VIP-klubiin ja täyttämällä siellä arvontalomake.

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien ne arvontaan osallistuvien yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa sekä heidän perheenjäsenensä. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden evätä niiden henkilöiden osallistumisoikeuden, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arpajaisvero

Cloetta Suomi Oy maksaa arpajaisveron.

Omat tiedot

Tietojasi käytetään vain tiedottamaan Cloettasta yrityksenä ja Cloettan tuotteista sekä kampanjoista. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Tietojasi voit muokata ”omat tiedot” ja ”muokkaa tietojasi” -osioissa.

Järjestäjän vastuu

Arvontaan osallistuja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kampanjan järjestäjä ei vastaa postissa kadonneista tuotteista. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin.